Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Deprem Kayseri, Son Dakika Haberi Kayseri De Deprem Son Dakika Haberler Milliyet, Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem Kayseri, Son Dakika Haberi Kayseri De Deprem Son Dakika Haberler Milliyet, Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Türkiye haritası » kayseri deprem fay hattı risk haritası » kayseri son depremler. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, saat 09.56'da sarıoğlan merkezli 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının kayseri büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç, sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü kayseri sarıoğlan olan depremin büyüklüğünü afad ve kandilli rasathanesi 3.4 olarak duyurdu. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem.

Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. 0 1 dakika okuma süresi. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü afad ve kandilli rasathanesi verilerine göre saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4. Derebag 11 mayıs 2021 08:14 son deprem. Türkiye haritası » kayseri deprem fay hattı risk haritası » kayseri son depremler.

O3dkpcb5azgrvm
O3dkpcb5azgrvm from i2.milimaj.com
Son dakika kayseri deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. + kayseri'de richter ölçeği'ne göre, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının kayseri büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç, sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6. Kayseri'de saat 10.27 sıralarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Afad'dan yapılan açıklamada, kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 03.02'de yerin 16.70 kilometre derinliğinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi ifadeleri. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem, saat 15.38'de ve 6.46 kilometre derinlikte 4.1 şiddetinde. Türkiye haritası » kayseri deprem fay hattı risk haritası » kayseri son depremler.

Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu.

Afad'ın verilerine göre kayseri'de saat 10.27'de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, saat 09.56'da sarıoğlan merkezli 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Kayseri son deprem boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nden alınan bilgiye göre, kayseri'de merkez üssü kocasinan saraycık olan. Merkezi elazığ ve malatya olan deprem kayseri'de de hissedildiği an. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem. Kayseri'de art arda deprem ege'de i̇zmir çevresinde üst üste yaşanan depremlerin ardından merkez üssü kayseri'nin sarıoğlan ilçesi olan 4.6 şiddetindeki deprem korkuttu. Deprem bölgede paniğe neden olurken çevre iller sivas ve yozgat'ta da hissedildi. Talas ilçesinde depremi hisseden ve aşağıya. Sosyal medyadan paylaşım yapan kayseri büyükşehir. Kayserili yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. + kayseri'de richter ölçeği'ne göre, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri büyükşehir belediye başkanı büyükkılıç, kentteki depremde şu ana kadar olumsuzluk gelen son dakika bilgisine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana. Afad'dan yapılan açıklamada, kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 03.02'de yerin 16.70 kilometre derinliğinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi ifadeleri.

Haberler gündem haberleri son dakika: Merkez kocasinan ilçesi molu mahallesi merkezli ilk deprem, gece saat 23.46'da 2,9 şiddetinde yaşandı. 0 1 dakika okuma süresi. Kayseri büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç, sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar olumsuz bir durum. Afad'ın verilerine göre kayseri'de saat 10.27'de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kayseri De 13 Dakikada 3 Deprem Meydana Geldi Son Depremler Son Dakika Haberleri
Kayseri De 13 Dakikada 3 Deprem Meydana Geldi Son Depremler Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
Kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 10.32'de 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Alınan bilgilerede göre , 2.9'luk depremde can ve mal kaybı olmadı. Son dakika kayseri deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Derebag 11 mayıs 2021 08:14 son deprem. Türkiye haritası » kayseri deprem fay hattı risk haritası » kayseri son depremler. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem. Deprem bölgede paniğe neden olurken çevre iller sivas ve yozgat'ta da hissedildi. Sosyal medyadan paylaşım yapan kayseri büyükşehir.

Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem.

Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, saat 09.56'da sarıoğlan merkezli 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Afad'ın verilerine göre kayseri'de saat 10.27'de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem, saat 15.38'de ve 6.46 kilometre derinlikte 4.1 şiddetinde. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 0 1 dakika okuma süresi. Kayseri sarıoğlan'da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. + kayseri'de richter ölçeği'ne göre, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. En son depremler nerede ne zaman oldu » kayseri son depremler ve yerleri. Kayseri büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç, sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar olumsuz bir durum. Merkez kocasinan ilçesi molu mahallesi merkezli ilk deprem, gece saat 23.46'da 2,9 şiddetinde yaşandı. Gece saat 03:00 ile 03:14 arasında 1.9, 1.3, 2.1, 1.2, 1.8 ve 4.6 şiddetinde 6 sarsıntı meydana geldi. Kayseri son deprem boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nden alınan bilgiye göre, kayseri'de merkez üssü kocasinan saraycık olan.

0 1 dakika okuma süresi. Kayseri'de art arda deprem ege'de i̇zmir çevresinde üst üste yaşanan depremlerin ardından merkez üssü kayseri'nin sarıoğlan ilçesi olan 4.6 şiddetindeki deprem korkuttu. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü kayseri sarıoğlan olan depremin büyüklüğünü afad ve kandilli rasathanesi 3.4 olarak duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının kayseri büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç, sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6. Kayseri'de son 12 saatte 1,8 ila 2,9 şiddetinde 6 deprem meydana geldi.

Son Depremler Kayseri De Deprem Afad Ve Kandilli Rasathanesi Duyurdu Son Dakika Haberler
Son Depremler Kayseri De Deprem Afad Ve Kandilli Rasathanesi Duyurdu Son Dakika Haberler from imgrosetta.mynet.com.tr
Kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 10.32'de 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Türkiye haritası » kayseri deprem fay hattı risk haritası » kayseri son depremler. Merkez kocasinan ilçesi molu mahallesi merkezli ilk deprem, gece saat 23.46'da 2,9 şiddetinde yaşandı. Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. Kayseri büyükşehir belediye başkanı büyükkılıç, kentteki depremde şu ana kadar olumsuzluk gelen son dakika bilgisine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana. Son dakika haberine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. 0 1 dakika okuma süresi.

Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem.

Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem. Deprem kayseri şehir merkezinde ve sivas'ta hissedildi. Merkez kocasinan ilçesi molu mahallesi merkezli ilk deprem, gece saat 23.46'da 2,9 şiddetinde yaşandı. Bu depremin ardından saat 10.39'da 3,9 büyüklüğünde bir sarsıntı daha gerçekleşti. Kayseri büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç, sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar olumsuz bir durum. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem, saat 15.38'de ve 6.46 kilometre derinlikte 4.1 şiddetinde. Gece saat 03:00 ile 03:14 arasında 1.9, 1.3, 2.1, 1.2, 1.8 ve 4.6 şiddetinde 6 sarsıntı meydana geldi. Afad'ın verilerine göre kayseri'de saat 10.27'de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri'de art arda deprem ege'de i̇zmir çevresinde üst üste yaşanan depremlerin ardından merkez üssü kayseri'nin sarıoğlan ilçesi olan 4.6 şiddetindeki deprem korkuttu. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 10.32'de 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yaşanan deprem sonrasında kayseri'de yaşayan vatandaşlar çok yoğun biçimde tsweet atarlarken kayseri başlığı twitter'da tt listesine girdi. Alınan bilgilerede göre , 2.9'luk depremde can ve mal kaybı olmadı.